Livrarea comenzilor

Ai plasat o comanda pe www.homesweet.ro? Iti multumim! In cel mai scurt timp vei primi un e-mail automat de confirmare,  dupa care vei primi un e-mail de confirmare/preluare a comenzii tale de catre operatorii nostri sau vei fi contactat telefonic de catre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili toate detaliile comenzii si livrarii.

Livrarea se va face la adresa indicata si la data stabilita de comun acord cu consultantii nostri.

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat cu care homesweet.ro  este in parteneriat. Produsele se vor livra in ambalajul original al producatorului sau ambalaje realizate punctual de homesweet.ro si vor fi asigurate pe tot parcursul transportului.

Costuri Transport

Pentru livrarea  produselor, transportul va fi realizat de catre firma de curierat cu care homesweet.ro are stabilite relatii de parteneriat.
Costul transportului difera in functie de greutatea produselor si de localitatea de livrare.

Costul transportului se afiseaza in momentul in care adaugi produsele in cosul de cumparaturi.

Costul transportului va fi suportat de catre magazinepentrucopii.ro sau de catre client – in functie de produsul comandat sau in functie de ofertele ce ruleaza in momentul in care efectuezi comanda.

Daca intervin erori in timpul comenzii, in ceea ce priveste costul transportului, consultantii nostri iti vor comunica inainte de livrare costul exact de transport pentru comanda ta.

Mai multe informatii poti afla folosind numerele noastre de telefon: 0726/843895 Vodafone sau 0755/060076 Orange, folosind formularul de CONTACT sau daca trimiti un e-mail la contact@homesweet.ro .

-->