Cum comand/Cum platesc

Cum Comand?

Pentru a plasa o comanda care sa contina produsul sau produsele dorite trebuie sa folosesti una din modalitatile de mai jos :

COMANDA PRIN TELEFON

Poti plasa  o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numarul de telefon: 0727050607 – programul pentru preluarile telefonice este de Luni pana Vineri de la 9 la 21 si Sambata de la 9 la 18.

COMANDA PRIN E-MAIL

Daca nu doresti sa suni sau sa iti creezi cont, dar vrei sa existe ceva negru pe alb, poti plasa o comanda trimitand un mail la adresacomenzi@homesweet.ro.

Mailul trebuie sa contina urmatoarele informatii: datele de facturare, adresa de livrare, persoana de contact, numar de telefon, produsul si cantitate dorita, alte observatii daca este cazul (dimensiuni, culoare, data livrare etc. ).

Dupa trimiterea mesajului vei primi in maxim 24 h un email de confirmare, sau te sunam. In cazul in care dupa 24 h nu primesti nici un raspuns, contacteaza-ne folosind numerele noastre de telefon - 0729/843895 Vodafone sau 0755/060076 Orange.

COMANDA FOLOSIND FORMULARUL DE CONTACT

In cazul in care doresti sa plasezi o comanda, fara sa iti creezi cont sa sa ne suni, poti folosi si formularul de CONTACT. Folosind acest formular poti lansa orice comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.

COMANDA FOLOSIND CONTUL DE CLIENT

Comanda produselor se va face prin apasarea butonului ADAUGA IN COS aflat pe pagina fiecarui produs. Tot timpul vizitei tale pe site,  COSUL DE CUMPARATURI se afla in partea de sus a paginii, pentru modificara cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora trebuie apasat butonul COS.

Dupa ce ai terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasa CONTINUA CUMPARATURILE, apoi bifeaza casutele dorite de tine pana ajungi la FINALIZARE COMANDA, actiune care atesta faptul ca esti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosului de cumparaturi (produse, cantitati, preturi). In etapa urmatoare trebuie sa completezi formularul de comanda cu datele tale. Mentionam ca aceste informatii sunt tratate confidential si vor fi utilizare doar in scopul procesarii comenzii tale. 
Dupa completarea integrala a formularului de comanda apasa trimite comanda. Dupa plasarea comenzii, un operator vanzari te va contacta telefonic pentru stabilirea detaliilor necesare. 


Cum Platesc?

Daca alegi Plata ramburs in numerar la livrare (la primirea produselor), atunci platesti cu numerar in lei, integral, la livrare . Valoarea finala a comenzii este cea din momentul confirmarii telefonice. Plata o vei face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Daca alegi Ordin de plata, atunci plata o faci prin banca folosind Ordinul de Plata in baza facturii proforme emise de magazinepentrucopii.ro si in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul ce apare inscris pe factura  proforma.

Plata pentru produsele Atipice

In cazul produselor personalizate (confectionate la comanda clientului) – platesti avans minim 50%. Pentru restul platii poti opta pentru una dintre primele 2 variante prezentate mai sus.

Plata prin card cu rate fara dobanda – in curand

                                                                                        


-->